PALVELUT

Lymfaterapia

Lymfaterapiassa pyritään kevyillä otteilla aktivoimaan imusuoniston toimintaa poistaen turvotusta ja kiristystä kehosta. Lymfaterapia vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa.

Hyvä hoitomuoto erilaisiin turvotuksiin

- toiminnalliset turvotukset

- imusuoni- ja laskimoperäiset turvotukset 

- syöpähoidoista johtuvat turvotukset

- turvotukset ennen leikkausta ja sen jälkeen 

- raskauteen liittyvät turvotukset.

Lymfaterapiasta apua myös näihin

- vammat ja arvet

- säärihaavat

- krooniset sairaudet

- ruusu, reuma, nivelkulumat, fibromyalgia

- palautukseen urheilusuorituksista

Lymfaterapia on osa turvotuksen hoitoa ja siihen kuuluu olennaisesti myös kompressio- tai tukituotteet sekä liike- ja ihonhoito.

Lymfaterapia-asiakkaat voivat tulla hoitoon lähetteellä tai ilman.


LPG-SYSTEMS Wellbox


LPG- Systems Wellbox-laite auttaa lymfaterapiassa fibroottisen kudoksen pehmittämiseen, vartalon ongelmakohtien ja arpien hoitoon sekä urheilu- ja rasitusvammoihin.

Kasvohoito Wellboxilla stimuloi rasvasoluja, edistää aineenvaihduntaa ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Hoito edistää kollageenin tuottoa ihossa ja parantaa kasvojen kimmoisuutta. Kohottavassa kasvohoidossa käytetään erityisiä Lift-hoitopäitä, 

jotka mahdollistavat myös yksittäisten kasvojen osien hoidon. 

Kohottava kasvohoito on tehokas hoito kasvojen ihon uurteisuuteen, löysyyteen tai elottomuuteen. Hoito madaltaa juonteita ja ryppyjä, kirkastaa ihon väriä sekä muokkaa kaksoisleukaa. Kasvohoidossa käsitellään dekoltee, kaula ja kasvot.

Pienessä LPG-systemsin Wellbox-laitteessa on sama teknologia kuin maineikkaassa CelluM6-laitteessa. Lisätietoja: www.alasetimport.fi.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihoito on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty mm. Maya- kultuurissa ja Havaijilla lieventämään kipua ja hoitamaan ihmistä kokonaisuutena. 

Kuumakivihieronnassa käytetään hiottuja ja lämmitettyjä basalttikiviä. Yleensä lämpö aistitaan miellyttävänä ja rentouttavana. Lämpövaikutus pehmentää lihaskudosta, lisää kollageenin venyvyyttä, laajentaa veri- ja lymfasuonia ja vilkastuttaa nestekiertoa. 

Kuumakivihieronta on syvärentouttava ja energisoiva hoito, joka laukaisee voimakkaasti stressiä. Lämpimillä kivillä hieronta on samalla sekä tehokasta että lempeää ja auttaa myös silloin, kun asiakas ei siedä voimakasta lihasten manipulointia.

Kuumakivihieronnasta saa apua mm. lihasjumeihin, särkyyn, kipuihin ja unettomuuteen. Erinomaista myös helpottamaan stressiä ja itsensä hemmotteluun.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Ayerveda- perinteeseen. Sen mukaan ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja henkisestä tasapainosta. Päähieronnan juuret ulottuvat jo 1000 vuoden taakse. 

Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa ja se vaikuttaa monin tavoin sekä kehoon että mieleen. 45 minuuttia kestävässä päähieronnassa käsitellään hartiat, niska, päänalue ja kasvot. Intialainen päähieronta tehdään istuen kaulukseton paita päällä.

Miten hoito vaikuttaa: 

- pään, niskan ja hartia- alueen verenkierto ja aineenvaihdunta           vilkastuu

- hapen ja ravinteiden kulkeutuminen alueelle voimistuu ja paranee

- kuona - aineiden poistuminen tehostuu

- lihas- ja hermojännitykset ja -säryt lievittyvät

- hiuspohjan verenkierto vilkastuu

- kasvojen ja erityisesti silmien alueen jännitykset vähenevät

- rentouttaa, poistaa stressiä ja virkistää

Intialaisesta päähieronnasta apua mm. päänsärkyyn, migreeniin, lihasjännityksiin, tension neck- oireyhtymään, väsyneisiin ja rasittuneisiin silmiin, stressiin, unihäiriöihin, purentalihasten kireyteen, kireään päänahkaan, tinnitukseen, henkiseen alavireyteen ja rentoutumiseen.